O vzrejališču "MaineGameGo"

Vzrejališče Maine Game Go je mlada družinska mačkarna, ki se nahaja na sončni strani Alp, na Podreči, blizu Zbiljskega jezera, približno 5 minut vožnje od avtoceste A2 (izvoz Vodice) ter 20 minut iz Ljubljane.

 

Naši Maine Coon-i živijo z nami in našimi Tibetanskimi terierji v družinskem okolju in se prosto gibajo po celotni stanovanjski hiši, od kleti do mansarde. Nekateri mucki živijo pri moji petčlanski družini, drugi delajo družbo mojim staršem, kjer smo z otroci večkrat na obisku. Med seboj smo oddaljeni približno pet minut običajne hoje.

 

Naše mačke živijo skupaj z nami, se udeležujejo vsakodnevnih aktivnosti, in niso ločene in izolirane od našega življenja. Naše mačke se prehranjujejo s svežim mesom in z visoko kakovostno hrano, ki vključuje tudi hrano, posebej namenjeno Maine Coon mačkam. Mačke živijo v čistem in zdravem okolju in jim nudimo veliko pozornosti in crkljanja. Vse naše vzrejne mačke so redno cepljene proti mačji kugi, mačjemu prehladu in calici virusu. Testirane so na mačji aids in levkozo (FIV in FelV). Prav tako so testirane na genetske bolezni HCM, PKD in FHD ter so tudi potomke PKD in HCM negativnih prednikov. Mačkarna MaineGameGo je registrirana v organizaciji TicaCats pod okriljem zveze The International Cat Association (TICA).

 

Občasno se udeležujemo mednarodnih razstav pasemskih mačk, tako v Sloveniji kot v tujini.

Naše vzrejališče je registrirano pri Ticacats German American Cat Club e.V. (TICACATS),

odgovorno za centralni del Evrope zveze THE INTERNATIONAL CAT ASSOCIATION, INC. (TICA)

   
Ticacats German American Cat Club e.V. je članica zveze THE INTERNATIONAL CAT ASSOCIATION, INC. (TICA)