Kako se bo mladiček razumel z obstoječimi domačimi ljubljenčki?

Mačka in mladiček Ko pripeljete mladička domov, je lahko odnos med mladičkom in obstoječo mačko predvsem odvisen od spola in značaja obstoječe mačke. Običajno kastriran..
Preberi več

Kaj je mladičku lahko nevarno?

V vsakem stanovanju obstaja veliko potencialnih nevarnosti za radovedne Maine Coon mladičke.   Največje nevarnosti predstavljajo:    Pralni stroj (vedno preverite..
Preberi več

Kaj rabim pred prihodom mladička?

Preden bo prišel Maine Coon mladiček k Vam domov, bo potreboval najmanj naslednjo opremo:   posodo za hrano in težjo posodo za vodo dovolj veliko mačje stranišče (tako,..
Preberi več

Kaj pa cena?

Oglaševana cena mladička za domačega ljubljenčka se v Sloveniji giba okvirno od 600€ dalje, kar je še vedno manj kot v primerjavi s cenami nekaterih drugih pasem v..
Preberi več

Samček ali samička?

Izbira glede spola je povsem na strani odločitve novega lastnika. Včasih je veljajo pravilo, da je bolje izbrati samčka, saj se ne ženijo vsake tri tedne.   Ker so danes..
Preberi več

Domači ljubljenček ali vzrejna mačka?

Prva razlika je vsekakor v ceni mladička med domačim ljubljenčkom in vzrejno mačko. Cena mladička vzrejne kvalitete je običajno vsaj dvakrat višja od cene mladička za..
Preberi več

Zakaj rodovnik?

Ko se odločimo za Maine Coon-a, se zanj odločimo zato, ker nam ta pasma ustreza tako po izgledu kot po značaju. Le rodovnik nam zagotavlja, da sta oba starša tipična Maine..
Preberi več

Zakaj izbrati Maine Coon-a?

Maine Coon mačke so veličastne mačke. So tudi prave veseljakinje mačjega sveta. Sploh samčki znajo biti izjemno zabavni, medtem ko so samičke bolj dostojanstvene. Maine..
Preberi več