Maine Coon
Samci
Samice_a
Mladički
Kastrati
O nas
MAINE GAME GO, Mavčiče, Slovenija, e-mail

Champion SI*Maine Game Go Cheyenne

Vzrejna samica

Skotena 15. junija 2010
Črnoželvovinasta srebrna marmorirana progasta z belo (MCO fs 09 22)

Rodovnik

Banner 1

Izhaja iz lastne vzreje

 

SI*Maine Game Go Cheyenne je Maine Coon-ka, ki izhaja iz našega prvega legla »American States&Capitals«. Cheyenne ima lepo  oblikovan profil glave, tipične oči, velika ušesa z lynx-i, dolg košat rep ter je izjemno zanimive barvne kombinacije. Cheyenne je prav tako radovedna kot njena mama in mora biti prva pri vsem. Če pa pri tem sreča kaj »nenavadnega«, se pa hitro skrije. Je naša prva vzrejna samička iz lastne vzreje in smo zelo veseli, da nadaljuje rod te prečudovite pasme mačk.

   

Zdravstveno stanje

Cheyenne je testirana na genetsko policistično obolenje ledvic (PKD1), genetsko spinalno mišično atrofijo (SMA) in na prisotnost genetske hipertrofične kardiomiopatije (HCM1) ter ima pregledane kolke (FHD). Je hčerka HCM1 negativnih staršev ter HCM1 in PKD1 negativnih starih staršev. Testirana  je tudi na mačji aids in mačjo levkozo (FIV in FelV).

 

Razstavni uspehi

S Cheyenne se udeležujemo mednarodnih razstav pasemskih mačk doma in v tujini. Podrobnosti o razstavnih uspehih pa lahko najdete na razstavnih uspehih.

 

Legla

Cheyenne je v spomladi 2012 postala prvič mamica. Je zelo skrbna mamica in smo ji hvaležni za njene čudovite Maine Coon-čke. O podrobnostih teh kepic pa pokukajte na legla.