Maine Coon
Samci_a
Samice
Mladički
Kastrati
O nas
MAINE GAME GO, Mavčiče, Slovenija, e-mail

Champion Magaskawee`s Mr. Boombastic

Vzrejni samec

Skoten 17. januarja 2011 
Rdeč dimast (MCO ds)
Rodovnik

Banner 1

Vzrejališče: Magaskawee
 

 

Magaskawee`s Mr. Boombastic je naš vzrejni samček za naše vzrejne samičke, ki prihaja iz Avstrije. Mr. Boombastic ima odlično oblikovan gobček, ima čudovite oči, lepo nastavljena ušesa, močne noge in dolg rep. Poleg tega, da nas je prevzel njegov izgled, nas je še bolj očaral s svojim značajem. Je izjemno zgovoren mucek in je zelo navezan na nas in kadar nas ni, nas pogreša. Zelo rad se crklja in obožuje spanje v naročju. Za tega simpatičnega Maine Coon muca se najlepše zahvaljujemo ge. Claudii Mixner.

          

Zdravje

Mr. Boombastic je testiran na genetsko prisotnost hipertrofične kardiomiopatije (HCM1), na genetsko policistično obolenje ledvic (PKD1) in genetsko bolezen spinalne mišične atrofije (SMA), ima opravljen test kolkov (FHD) ter je potomec HCM1, FHD in PKD1 negativnih staršev. Prav tako je bil v letu 2011 in 2012 testiran na mačji aids in mačjo levkozo (FIV in FelV).

 

Razstavni uspehi

Mr. Boombastic sodeluje na mednarodnih razstavah pasemskih mačk. Kakšne uspehe je do sedaj dosegel, pa pokukajte pod razstavne uspehe.

 

Legla

Mr. Boombastic je prvič postal oče spomladi 2012 in nam podaril čudovite male Maine Coon-čke. O podrobnostih teh kepic pa pokukajte na legla.

 


Ni na voljo za paritev izven lastne vzreje.