Maine Coon
Samci_a
Samice
Mladički
Kastrati
O nas
MAINE GAME GO, Mavčiče, Slovenija, e-mail

Felis Admiranda Vespasian, HR


 

Vzrejni samec

Skoten 4. avgusta 2015
Rdeč srebrn progast z belo - bikolor (MCO ds 03 22)
Rodovnik

Banner 1

Vzrejališče: Felis Admiranda

 

Felis Admiranda Vespasian je naš vzrejni samček, ki prihaja iz znanega vzrejališča Felis Admiranda. Vespasian je tipičen predstavnik pasme Maine Coon. Ima odličen profil, tipično oblikovan gobček, visoko nastavljena ušesa s čopki, močno elegantno telo, in ima zelo lepo oblikovane oči ter čudovito globoko barvo oči. Ima izjemno prijeten značaj. Je zelo radoveden, živahen in igriv muc. Obvezno spremlja naša vsakdanja opravila in ne sme ničesar zamuditi. Za tega prisrčnega mucka se najlepše zahvaljujemo družini Malarić in Gulić Iz Hrvaške.

    

Zdravje

Vespasian je v letu 2016 opravil zdravstveni pregled kolkov (FHD) in je bil testiran na mačji aids (FIV) in mačjo levkozo (FelV). Vespasian ima tudi opravljene teste na genetsko prisotnost hipertrofične kardiomiopatije (HCM), genetsko prisotnost spinalne mišične atrofije (SMA) in na genetsko policistično obolenje ledvic (PKD).

 

Razstavni uspehi

Z Vespasian-om se bomo udeleževali mednarodnih razstav pasemskih mačk doma in v tujini.

 

Legla

Vespasian je prvič postal oče prisrčnih malih Maine Coon kepic jeseni 2016. Upamo, da nam bo v prihodnih letih podaril še kup čudovitih Maine Coon mladičkov.

 


Ni na voljo za paritev izven lastne vzreje.